Toimitusjohtajalta

 

KESÄ LÄHESTYY, NIIN MYÖS OSUUSKUNNAN VARSINAINEN KOKOUS

Lauantaina 23.4. klo 10 on Pohjois-Tuusniemen vesiosuuskunnan varsinainen kokous. Tilaisuus pidetään Turulan koulukeskuksen monitoimisalissa, Keskitie 32. Ilmoittautuminen kokoukseen alkaa klo 9.15 kokoustilan aulassa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 14§ mukaiset asiat, uusittavien sääntöjen käsittely ja hyväksyminen, uuden hallinto-ohjeen käsittely ja hyväksyminen sekä jäsenen pyyntö perusmaksujen kohtuullistamisesta. Kokousmateriaali löytyy osoitteesta: https://www.ptvok.fi/osuuskunta/kokousmateriaalit

Helmikuu tuli ja meni vauhdikkaasti. Tulevaisuuden suunnittelu ja käytännön työtehtävät täyttivät päivät.

Rakentamisen osalta Marja-Ahon työmaa hiljentyi talvisten olosuhteiden vuoksi helmikuussa. Rakentamisen pääpaino siirtyy nyt asiakkaiden liittymien rakentamiseen olosuhteiden niin salliessa

Tulemme pitämään tiedotustilaisuuden torstaina 24.3.2022 klo 18.00 alkaen Juankosken entisellä kunnanviraston valtuustosalissa osoitteessa Juankoskentie 13 B.

Tilaisuudessa kerromme tämän hetken tilanteesta Marja-Ahossa ja kuinka rakentaminen jatkuu, miten jätevesiverkostoon voi liittyä. Vastaamme asukkaiden kysymyksiin. Vehka-ahon alueen kiinteistöjen omistajille kerromme sen alueen mahdollisista rakentamissuunnitelmista. Kuopion kaupungin edustajat ovat myös paikalla kertomassa toiveistaan Vehka-Ahon viemäröinnin suhteen. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle.

Aluksi lyhyt esittäytyminen. Olen Markku Litja, kohta 59 vuotta. Syntyperäinen outokumpulainen, eli ihan Tuusniemen vierestä. Perheeseeni kuuluu vaimo, tytär ja kaksospojat. Pojat ovat jo tosin muuttaneet pois kotoa. Me muut asumme Varislahdessa, lyhyt matka Tuusniemelle. Työurani olen tehnyt matkailun parissa. Viimeiset kuusi vuotta olen ollut yrittäjänä. Yritykseni tuottaa asiantuntijapalveluita eri toimialan yrityksille. Olen suorittanut Hyväksytyn Hallituksen Jäsenen (HHJ) tutkinnon ja olen myös sertifioitu yrityksen terveyttämisen asiantuntija (TMC).  TMC konsultin toiminta tähtää taloudellisessa murrosvaiheissa olevien yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksenhallintaan ja uudelleensuuntautumiseen.