Toimitusjohtajalta

 

Toukokuu vilahti ja kesäkuu on jo menossa.

Huhtikuun Pohjois-Tuusniemen vesiosuukunnan varsinainen kokous käytiin rakentavassa hengessä. Kokouksessa valittiin hallitukseen kolme uutta jäsentä: Kari Andersin, Jouko Korhonen ja Heimo Räsänen. Hallituksessa jatkaa Seppo Hassinen, Juhani Miettinen, Kari Keinänen ja Paula Parviainen. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Kari Andersin ja varapuheenjohtajaksi Heimo Räsänen. Kokouksen pöytäkirja löytyy vesiosuuskunnan sivuilta: https://www.ptvok.fi/osuuskunta/poeytaekirjat

Aloitamme vesiosuukunnassa vesimittareiden ja talosulkujen tarkastamisprojektin. Tarkoituksena on selvittää, missä kunnossa vesimittarit ja talosulut ovat sekä kartoittaa vaihtamistarpeet. Tätä työtä aloittaa tekemään Lassi Laatikainen.

Helmikuu tuli ja meni vauhdikkaasti. Tulevaisuuden suunnittelu ja käytännön työtehtävät täyttivät päivät.

Rakentamisen osalta Marja-Ahon työmaa hiljentyi talvisten olosuhteiden vuoksi helmikuussa. Rakentamisen pääpaino siirtyy nyt asiakkaiden liittymien rakentamiseen olosuhteiden niin salliessa

Tulemme pitämään tiedotustilaisuuden torstaina 24.3.2022 klo 18.00 alkaen Juankosken entisellä kunnanviraston valtuustosalissa osoitteessa Juankoskentie 13 B.

Tilaisuudessa kerromme tämän hetken tilanteesta Marja-Ahossa ja kuinka rakentaminen jatkuu, miten jätevesiverkostoon voi liittyä. Vastaamme asukkaiden kysymyksiin. Vehka-ahon alueen kiinteistöjen omistajille kerromme sen alueen mahdollisista rakentamissuunnitelmista. Kuopion kaupungin edustajat ovat myös paikalla kertomassa toiveistaan Vehka-Ahon viemäröinnin suhteen. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle.

Aluksi lyhyt esittäytyminen. Olen Markku Litja, kohta 59 vuotta. Syntyperäinen outokumpulainen, eli ihan Tuusniemen vierestä. Perheeseeni kuuluu vaimo, tytär ja kaksospojat. Pojat ovat jo tosin muuttaneet pois kotoa. Me muut asumme Varislahdessa, lyhyt matka Tuusniemelle. Työurani olen tehnyt matkailun parissa. Viimeiset kuusi vuotta olen ollut yrittäjänä. Yritykseni tuottaa asiantuntijapalveluita eri toimialan yrityksille. Olen suorittanut Hyväksytyn Hallituksen Jäsenen (HHJ) tutkinnon ja olen myös sertifioitu yrityksen terveyttämisen asiantuntija (TMC).  TMC konsultin toiminta tähtää taloudellisessa murrosvaiheissa olevien yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksenhallintaan ja uudelleensuuntautumiseen.