Toimitusjohtajalta

 

Toukokuu vilahti ja kesäkuu on jo menossa.

Huhtikuun Pohjois-Tuusniemen vesiosuukunnan varsinainen kokous käytiin rakentavassa hengessä. Kokouksessa valittiin hallitukseen kolme uutta jäsentä: Kari Andersin, Jouko Korhonen ja Heimo Räsänen. Hallituksessa jatkaa Seppo Hassinen, Juhani Miettinen, Kari Keinänen ja Paula Parviainen. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Kari Andersin ja varapuheenjohtajaksi Heimo Räsänen. Kokouksen pöytäkirja löytyy vesiosuuskunnan sivuilta: https://www.ptvok.fi/osuuskunta/poeytaekirjat

Aloitamme vesiosuukunnassa vesimittareiden ja talosulkujen tarkastamisprojektin. Tarkoituksena on selvittää, missä kunnossa vesimittarit ja talosulut ovat sekä kartoittaa vaihtamistarpeet. Tätä työtä aloittaa tekemään Lassi Laatikainen.

Lassi on 31-vuotias ympäristötekniikan insinööriopiskelija Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulusta, ja hän tekee kesän 2022 ajan opintoihin liittyen harjoittelua Pohjois-Tuusniemen vesiosuuskunnalle.  Hänen tehtäviin kuuluu vesiosuuskunnan osakkaiden luona käynnit, jossa hän tarkistaa mm. vesimittarin lukeman ja kunnon mahdollisten vuotojen varalta. Lassi soittaa ja sopii jokaisen käynnin etukäteen.

Opintoja Lassilla on takana kaksi vuotta ja vielä kaksi edessä.

Lassin terveiset: Olen pitänyt paljon veteen ja vesihuoltoon liittyvistä kursseista, ja harjoittelu PTVOK:lla on erittäin hyvä tilaisuus syventää osaamistani vesihuollon parissa. Odotan innolla töiden aloittamista ja osuuskunnan jäsenten tapaamista!

Kesä on tuonut mökkiläiset mökeilleen. Muutamissa kohteissa on ilmennyt talven jäljiltä vuotoja.

Ne ovat harmillisia. Tarkistakaa aina mökiltä lähtiessänne, että talosulut ovat kiinni, ettei vuotomahdollisuutta tulisi. Huolto- ja päivystysnumero on edelleen 050-576 9355 jonne tulee olla puhelimitse yhteydessä, mikäli veden toimittamisessa on häiriöitä, huomaatte jotain erikoista verkostoon liittyen tai havaitsette häiriöitä jätevesiverkoston toiminnassa

Rakentaminen jatkuu Marja-Ahossa ja muualla vesiosuuskunnan alueella. Rakentaminen pyritään saamaan loppuun syksyyn mennessä.

Muistutuksena edelleen. Olen toimistolla parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 9-15. Muuna aikana epäsäännöllisesti. Ottakaa yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa.

Kesäisin terveisin!

Markku