Toimitusjohtajalta

 

KESÄ LÄHESTYY, NIIN MYÖS OSUUSKUNNAN VARSINAINEN KOKOUS

Lauantaina 23.4. klo 10 on Pohjois-Tuusniemen vesiosuuskunnan varsinainen kokous. Tilaisuus pidetään Turulan koulukeskuksen monitoimisalissa, Keskitie 32. Ilmoittautuminen kokoukseen alkaa klo 9.15 kokoustilan aulassa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 14§ mukaiset asiat, uusittavien sääntöjen käsittely ja hyväksyminen, uuden hallinto-ohjeen käsittely ja hyväksyminen sekä jäsenen pyyntö perusmaksujen kohtuullistamisesta. Kokousmateriaali löytyy osoitteesta: https://www.ptvok.fi/osuuskunta/kokousmateriaalit

Kokouksessa käsitellään tilinpäätöksen lisäksi uutta hallinto-ohjetta ja uusittavia sääntöjä. Hallinto-ohje ohjaa hallituksen toimintaa. Pidän tätä ohjeistusta erittäin hyvänä. Se antaa selkeät toimintaohjeet ja raamit hallitustyöskentelylle. Uudistettavat säännöt ovat myös käsittelyssä. Kun mietitään miten hallinto-ohje, säännöt ja osuuskuntalaki suhtautuvat toisiinsa niin siinä on mielestäni aika selkeä marssijärjestys: ensimmäisenä noudatetaan osuuskuntalakia, sen jälkeen osuuskunnan sääntöjä ja lopuksi hallinto-ohjetta.

Maaliskuussa pidimme Marja-ahossa tiedotustilaisuuden rakentamistilanteesta. Tilaisuuteen osallistui n. 15 hlöä. Tilaisuuden jälkeen on tullut lisää liittyjiä verkostoon, josta olemme tyytyväisiä. Ne, jotka vielä miettivät liittymistä, niin ottakaa yhteyttä. Mukaan mahtuu. Rakentaminen muutoinkin kiihtyy kesää kohti lähestyessä. Kun lumi sulaa ja routa häviää, niin silloin pääsemme rakentamaan liittymiä pihoihin. Arvioisin, että toukokuun puolenvälin jälkeen rupeamme tarkemmin katsomaan rakentamislinjoja kiinteistöihin.

Muistutuksena. Olen toimistolla parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 9-15. Muuna aikana epäsäännöllisesti. Ottakaa yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa.

Lopuksi haluan toivottaa teille kaikille erittäin hyvää pääsiäistä.

Markku