Toimitusjohtajalta

 

Helmikuu tuli ja meni vauhdikkaasti. Tulevaisuuden suunnittelu ja käytännön työtehtävät täyttivät päivät.

Rakentamisen osalta Marja-Ahon työmaa hiljentyi talvisten olosuhteiden vuoksi helmikuussa. Rakentamisen pääpaino siirtyy nyt asiakkaiden liittymien rakentamiseen olosuhteiden niin salliessa

Tulemme pitämään tiedotustilaisuuden torstaina 24.3.2022 klo 18.00 alkaen Juankosken entisellä kunnanviraston valtuustosalissa osoitteessa Juankoskentie 13 B.

Tilaisuudessa kerromme tämän hetken tilanteesta Marja-Ahossa ja kuinka rakentaminen jatkuu, miten jätevesiverkostoon voi liittyä. Vastaamme asukkaiden kysymyksiin. Vehka-ahon alueen kiinteistöjen omistajille kerromme sen alueen mahdollisista rakentamissuunnitelmista. Kuopion kaupungin edustajat ovat myös paikalla kertomassa toiveistaan Vehka-Ahon viemäröinnin suhteen. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle.

Aloitamme Pohjois-Tuusniemen vesiosuuskunnassa tekemään 5-vuotissuunnitelmaa, jossa käymme lävitse kaikki tärkeät osuuskunnantoiminnot. Suunnittelemme eri vuosille toimenpiteet, jotta toiminta olisi suunniteltua ja tavoitteellista.

Yhtenä isona asiana on valvontajärjestelmän rakentaminen. Valvontajärjestelmän avulla pystymme reagoimaan nopeammin mahdollisiin vikatilanteisiin. Tähän samaan asiaan liittyvä on varautumissuunnitelman päivittäminen ja riskianalyysin tekeminen. Varaustumissuunnitelma ja riskianalyysi ovat valmiina toukokuuhun mennessä. Tätä työtä tekee kanssamme Pyry Kammonen.

Kevät tulee, uskokaa pois. Sitä varten olisi jokaisen hyvä katsoa kaivon kunto ja varmistaa etteivät esim. valumavedet virtaa kaivoihin. Huolto- ja päivystysnumero on edelleen 050-576 9355 jonne tulee olla puhelimitse yhteydessä, mikäli veden toimittamisessa on häiriöitä, huomaatte jotain erikoista verkostoon liittyen tai havaitsette häiriöitä jätevesiverkoston toiminnassa. Tulikallion seudun huoltoa hoitaa edelleen pääasiassa Tuusniemen Vesi ja Lämpö Oy / Ari Tuunainen.

Pohjois-Tuusniemen vesiosuuskunnan internet-sivujen osoite on vanha tuttu www.ptvok.fi

Sivuilla esitetään mm. veden laadunvalvonnan tulokset, hinnasto, sivuilta löytyy hakemus vesiosuuskunnan jäseneksi ja verkostoon liittymisestä, lomake kiinteistön omistajan vaihdoksesta, sinne tulee pöytäkirjat osuuskuntakokouksista ja tilinpäätös. 

Sivuilla voi myös tehdä vesimittarin lukemailmoituksen ja halutessaan liittää sinne kuvan vesimittarista. Sivuillemme on tulossa myös alueemme toiminta-aluekartta.

Muistutuksena. Olen toimistolla parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 9-15. Muuna aikana epäsäännöllisesti. Ottakaa yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa.

Maaliskuisin terveisin

Markku